Spor Kulübü

“DÜNYA ŞAMPİYONU” OKUL

Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi akademik,kültürel ve sanatsal başarılarının yanında ilçemizin spor dallarında da en başarılı eğitim kurumudur. Açık ve kapalı alanlarımızla öğrencilerimize ve ders saatleri dışında velilerimize spor yapma imkanı sunmaktayız.

İlçemizdeki pek çok spor etkinliğine de ev sahipliği yapıyoruz.

Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi olarak sporun yararını biliyoruz ve öğrencilerimizin bunu kavrayabilmeleri,sorumluluk almaları,kazanmayı ve kaybetmeyi aynı olgunlukta karşılamayı öğrenmeleri,ekip çalışmalarında keyif  almaları için spor etkinliklerini önemli bir araç olarak görüyoruz.

Okulumuzu daha eğlenceli hale getirmek için her dönem birkaç branşta sınıflar arası eğlenceli turnuvalar yapıyoruz.

Yaz Spor Okulumuzda  yüzme, golf, at binme ,basketbol, voleybol, eskrim, futbol gibi branşlarda etkinlikler düzenliyoruz.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Bu başarısından dolayı 2016 yılında 15. Türkiye Spor Ödüllerinde Yılın Okul Spor Takımı Ödülü’nü almıştır.

Lisemizin kız voleybol takımı dört yıl üst üste Antalya şampiyonu olmuştur ve ilimizi bölgelerde sonrasında Türkiye finallerinde başarı ile temsil etmiştir.

-Kızlarımız plaj voleybolunda da okulumuzu temsil ederek daha önceki yıllarda başarılara imza atmışlardır.

–Okulumuzda Türkiye Golf Milli Takımı’nda yer alan iki şampiyon sporcumuz da bizleri gururlandırmaktadır.

Öğrencilerimiz bireysel olarak da okulumuzun desteği ile farklı branşlarda turnuvalara katılmaktadır.

2014-2015 –    İL Birinciliği

Bölge Birinciliği