• (0242)722 64 00
  • bilgi@akdenizyukseliskoleji.k12.tr

Fen Lisesi

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları ailesinin bir üyesi olarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan Akdeniz Yükseliş Fen Lisesi nitelikli öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak, kaliteli eğitimle öğrencileri buluşturmak ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek amacıyla kurulmuştur.

Fen Lisesi Olarak Farkımız..

“Hedefi yüksek olanların terciği” olan Yükseliş Fen Lisesi; soran,  araştıran,  bilme arzusunu her zaman hisseden ;  doktor  , mühendis, akademisyen olarak bilime hizmet etmek isteyen gençlerin ihtiyaçlarına  yanıt verebilecek donanımdadır.Yenilikçi yapısıyla proje tabanlı öğrenme programı uygulayan üniversitelerle işbirliği yapan okulumuz,  geleceğin bilimadamlarını yetiştiriyor.

akdeniz yükseliş koleji

İkinci dil gerekliliği

Bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda eğitim öğretime yön verebilecek, aktiviteye, sosyal yardım etkinliklerine, çeşitli projelere katılmakta; beceri atölyeleri ile motor gelişime destek vermekte ve yabancı dili etkin kullanmada öğrencilerine geniş imkanlar sağlıyor.

Yükselişli bireyler; bilimsel, toplumsal ,sanatsal ,sportif alanlarda da becerileri doğrultusunda yönlendirilir, bu sayede gençlerin ulusal ve uluslar arası platformda başarılı akademik ve sosyal yaşama hazırlığı sağlanır.

Okulumuz alanında rüştünü ispat etmiş öğretmenlerimizle sağlıklı sınıf ortamında pratik, teorik dersler işliyor. Kalıcılığı, görselliği sağlamak için “Fen”’in vazgeçilmezi laboratuarlarımızda  deneyler yapıyor.Yine görsel ve işitsel zekayı  akıllı tahta uygulamaları ile geliştirmeye çalışıyor.

Bu bilinçle eğitim anlayışına yön veren Yükseliş Fen Lisesi, çevresine ve topluma duyarlı hayata donanımlı bir şekilde başlamanın avantajını sizlere sunuyor.

Biz Bir Aileyiz.

Eğitim , bütüncül bir yapıda olmalıdır.Bu, tecrübelerle sabittir.Öğrencilerimize ders dışında onları daha üst seviyeye çıkarabilecek unsur rehberlik servisidir. Uzman öğretmenlerimizle  eğitim  sorunlarına anında müdahale edip  üst seviyedeki  öğrencilerimizin  aynı başarılarını lise hayatları boyunca  sürdürmelerini sağlıyoruz. Öğrenci , veli görüşmeleri ile bunu destekliyoruz.

Son söz… Yükseliş Eğitim Kurumlarının Anadolu ve Fen lisesi kolu olarak biz, kısa sürede aldığımız eğitim eğitim liderliğini bizimle yürümek isteyen paydaşlarımızla sonsuza kadar sürdürmek istiyoruz.